Tabel

  • Multi-function pedestal table with round steel base

    Meja pedestal multi-fungsi kanthi dhasar baja bunder

    NF-T1007
    Jeneng: Meja pedestal multi-fungsi kanthi dhasar baja bunder
    Ukuran: L700 x W700 x H750 mm
    Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
    Dia. 700 x H750 mm
    L800 x W800 x H750 mm
    L650 x W650 x H750 mm
    Dia. 600 x H450 mm
  • Adjustable round legs for tables

    Sikil bunder sing bisa diatur kanggo meja

    sikil NF-T1023
    Ukuran: Adjustable saka 580mm kanggo 980mm
  • Tripod leg round meeting table

    Tripod leg bunder meja rapat

    NF-T1017
    Jeneng: Tripod leg round meeting table
    Ukuran: Dia.1050 x H750mm
    Ukuran opsional: Dia. 1200 x H750 mm
  • Pedestal leg for tables

    Kaki pedestal kanggo meja

    NF-T1012 alas
    Jeneng: Kaki alas kanggo meja
    Ukuran: H 750 mm
    Ukuran opsional: H450mm
    H550 mm
    H630 mm
    H950 mm
    Utawa minangka kabutuhan klien
  • Long table rack with cone-shaped legs

    Rak meja dawa kanthi sikil sing bentuke kerucut

    NF-T1006 rak
    Jeneng: Rak meja dawa kanthi sikil sing bentuke kerucut
    Ukuran: L2000 x W900 x H750 mm
    Ukuran opsional: L1800 x W800 x H750mm
    L1600 x W700 x H750 mm
    L2400 x W1200 x H750 mm
    L1600 x W700 x H970 mm
    Utawa nyetel minangka syarat klien
  • Long table rack in steel with powder coating

    Rak meja dawa ing baja kanthi lapisan bubuk

    NF-T1003 rak
    Jeneng: Long Table Rack Ing Steel Kanthi Powder Coating
    Ukuran: L2000 x W900 x H750 mm
    Ukuran opsional: L1800 x W800 x H750mm
    L1600 x W700 x H750 mm
    L2400 x W1200 x H750 mm
    L1600 x W700 x H970 mm
    Utawa nyetel minangka syarat klien
  • Pentagon Luxury meeting table

    Meja rapat Pentagon Luxury

    NF-T1022
    Jeneng: Meja rapat Pentagon Luxury
    Ukuran: L2020 x W1780 x H760 mm
    Katrangan singkat: Meja Pentagon kanthi sikil logam salib.
    Veneer kayu oak kelas ndhuwur ing plywood birch kanthi lacquer bening matt.
  • Tripod sofa table

    Meja sofa tripod

    NF-T1021
    Nama: Meja Sofa Tripod
    Ukuran: Dia.800 x H450mmT
    Katrangan singkat: Fenix ​​nano laminate lumahing karo 3 sikil
    Pilihan ukuran sing kasedhiya: Dia. 1200 x H750 mm
    Dia. 600 x H450 mm
  • Flat wooden tabletop diverse materials

    Meja kayu datar macem-macem bahan

    NF-T1020
    Jeneng: Meja kayu datar macem-macem bahan
    Ukuran: L 1200 x W 1200 x 18 mm
    Ketebalan opsional: 15mm, 21mm, 25mm, 35mm, 45mm, 50mm
    Katrangan singkat: Meja flat, ukuran miturut kabutuhan klien
  • Steel leisure garden coffee table

    Meja kopi taman rekreasi baja

    NF-T1019
    Nama: Meja kopi taman rekreasi baja
    Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
    Katrangan ringkes: Dasar bentuk kerucut kanthi ndhuwur persegi
    Ireng, putih, abu-abu, ijo lan werna liyane kasedhiya.
    Ukuran opsional: L650 x W650 x H1050mm
    L900 x W900 x H750 mm
    L700 x W700 x H750 mm
    Dia. 900 x H750 mm
  • Pedestal multi-function table with square metal base

    Meja multi-fungsi pedestal kanthi dhasar logam persegi

    NF-T1008
    Jeneng: Meja multi-fungsi Pedestal kanthi dhasar logam persegi
    Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
    Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
    Dia. 700 x H750 mm
    L800 x W800 x H750 mm
    L700 x L700 x H750 mm
    Dia. 600 x H450 mm
  • Stylish wooden table with cone-shaped leg

    Meja kayu sing apik gayane kanthi sikil berbentuk kerucut

    NF-T1006
    Jeneng: Meja kayu sing apik banget kanthi sikil sing bentuke kerucut
    Ukuran: L2000 x W900 x H750 mm
    Katrangan singkat: Sikil baja Slim Cone karo meja melamin.
    Leg splayed ndadekake meja iki stabil banget, wangun slim ndadekake meja katon anggun.
    Lumahing melamin gampang diresiki kanthi biaya sing murah.
    Iku model prasaja, elegan lan ekonomi. Gaya Skandinavia banget.