Meja kopi taman rekreasi baja

Katrangan singkat:

NF-T1019
Nama: Meja kopi taman rekreasi baja
Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
Katrangan ringkes: Dasar bentuk kerucut kanthi ndhuwur persegi
Ireng, putih, abu-abu, ijo lan werna liyane kasedhiya.
Ukuran opsional: L650 x W650 x H1050mm
L900 x W900 x H750 mm
L700 x W700 x H750 mm
Dia. 900 x H750 mm


Detail Produk

Tag produk

mtxx198

mtxx196

Informasi produk

Nama: Meja taman baja
Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
Katrangan ringkes: Dasar bentuk kerucut kanthi ndhuwur persegi
Ireng, putih, abu-abu, ijo lan werna liyane kasedhiya.

Ukuran opsional: L650 x W650 x H1050mm
L900 x W900 x H750 mm
L700 x W700 x H750 mm
Dia. 900 x H750 mm

karakter:
Baja kanthi lapisan
Desain multi-fungsi
Desain sing elegan

Kaluwihan:
Cocog kanggo njero ruangan lan ruangan
Gampang reresik

Bahan lan teknologi:
Ndhuwur meja: Baja kanthi lapisan abu-abu, matt.
Dasar: Baja kanthi lapisan abu-abu, matt.

Aplikasi:
Kebon omah
Warung kopi
restoran
Area njaba

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.
Ajeg mriksa apa kabeh bagean nglumpuk sing nyenyet, lan nguatake maneh yen perlu.

Layanan & FAQ:

1.Apa sampeyan duwe MOQ kanggo meja iki?
Ya, dhasar sing bentuke kerucut iki digawe saka cetakan. Kita njaluk MOQ 50sets.
Kanggo pertimbangan rega, luwih akeh ngirit biaya.

2. Apa bisa yen aku pengin tuku warna khusus nanging ora cocog karo 50 set MOQ?
Ya, kita menehi layanan khusus, jumlah sing luwih cilik bakal biaya tambahan kanggo campuran warna lan transportasi. Biaya liyane ora bakal owah.

3. Bisa nggunakake stainless steel kanggo alas meja?
Ya, mesthi.
Stainless steel karo perawatan sikat utawa efek pangilon, kita apik babagan iki.
lumahing Chrome-dilapisi uga bisa.

4. Apa meja iki bisa digunakake ing njaba ruangan utawa njero ruangan?
Ya, ing njero ruangan lan njaba oke. Mung supaya kita ngerti ngendi sampeyan pengin meja digunakake, kita temokake materi tengen sak produksi.

5.Apa meja iki mbutuhake perakitan profesional?
Ora, kajaba wong tuwa utawa bocah-bocah, kabeh wong bisa ngumpul kanthi gampang.
Kita uga duwe alat perakitan bebarengan karo manual ing kemasan.
Tindakake manual, sampeyan bakal seneng DIY.

6. Apa pojok meja kothak bisa natoni bocah?
Disaranake sampeyan menehi perhatian marang keamanan bocah.
Nanging, sudhut ing R20 babak, boten cetha.

7. Carane dikemas?
2 pcs saka alas conthong-shaped dikempalken ing siji kothak lan 2 tabletops ing liyane.
Kabeh kothak warata dimuat ing palet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita