Meja multi-fungsi pedestal kanthi dhasar logam persegi

Katrangan singkat:

NF-T1008
Jeneng: Meja multi-fungsi Pedestal kanthi dhasar logam persegi
Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
Dia. 700 x H750 mm
L800 x W800 x H750 mm
L700 x L700 x H750 mm
Dia. 600 x H450 mm


Detail Produk

Tag produk

Video

mtxx60

mtxx67

12
11

Informasi produk

Jeneng: Meja multi-fungsi Pedestal kanthi dhasar logam persegi
Ukuran: L650 x W650 x H750 mm
Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
Dia. 700 x H750 mm
L800 x W800 x H750 mm
L700 x L700 x H750 mm
Dia. 600 x H450 mm

Fitur:
Desain sing cocog kanggo kabeh sudhut

Dasar alas:
Dasar baja persegi kanthi sudhut bunder, kanthi lukisan bubuk.
Warna bisa ngetutake syarat klien, ora ana watesan MOQ.
Dhuwur dhasar kanggo diprodhuksi miturut fungsi meja utawa kabutuhan klien;
Ukuran dasar persegi bisa disesuaikan miturut fungsi meja utawa kabutuhan klien;
Base bisa diprodhuksi ing wangun bunder utawa kothak karo sudhut bunder.

Meja:
Kayu padhet (oak, awu, walnut, ceri birch kanthi werna sing diwarnai utawa lacquer sing cetha;
Forbo linoleum ing kayu lapis birch utawa MDF, warna saka program Forbo;
Formica laminate ing kayu lapis birch utawa MDF, werna utawa pola saka program Formica;
Chipboard karo lumahing melamine, biaya cilik banget kanggo ngisi papan lan isih apik.
Veneer ing MDF mesthi minangka solusi ekonomi liyane kanthi perasaan alami.

4pcs bantalan felt ing ngisor dhasar kothak, kanggo nglindhungi lumahing lantai lan ndadekake luwih stabil.

A Tabel multi-fungsi menehi akeh gagasan beda lan kemungkinan.

Aplikasi:
1. Restoran
2. Warung Kopi
3. Balkon omah
4. Ruang tamu minangka meja sofa utawa meja sisih
5. Kamar hotel
6. Booth tampilan
7. Area tunggu
8.More panggonan sampeyan bisa mbayangno

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab, yen noda hard, gunakake sabun cuci piring umum kanggo ngresiki lan garing sakcepete.
Ajeg mriksa apa kabeh bagean nglumpuk sing nyenyet, lan nguatake maneh yen perlu.

Informasi umum:
1. Layanan & FAQ:
Mangga deleng item NF-T1007 kanggo bagean informasi iki.

2. Apa wektu timbal umum?
Kita duwe wektu timbal normal 35-45 dina. Pesenan cepet, hubungi manajer penjualan kanggo mriksa luwih lanjut.

3. Apa jenis layanan sawise-sale sing sampeyan tawakake?
Kita tansah seneng mbantu klien kanggo nemokake solusi kanggo masalah apa wae.
Kita mbantu klien kanggo mangerteni alasan masalah, saran kanggo pangopènan.
Yen perlu, kita malah nemokake wong kanggo layanan menyang lawang.

4. Apa yen barang duwe masalah kualitas?
Iki kedadeyan jarang. Nanging yen kedadeyan.
Yen masalah kualitas teka saka produksi, kita bakal ngurus panggantos gratis utawa mbalekaken barang sing diklaim.
Yen masalah teka saka transportasi, kita bakal nulung klien kanggo ganti rugi saka perusahaan logistik.

5. Apa kapasitas produksi?
8000set saben wulan.

6. Apa sampeyan nampa pesenan OEM / ODM?
Ya, kita nindakake. Cukup ngirim gambar desain (utawa konsep), kita nggawe gambar produksi kanggo konfirmasi lan produksi massal tanpa masalah.
Yen iku desain sampeyan, kita mung gawé kanggo perusahaan, supaya desain iki mati saka sembarang klien liyane.
Kabeh kemasan utawa label ana ing jeneng sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita