Tripod leg bunder meja rapat

Katrangan singkat:

NF-T1017
Jeneng: Tripod leg round meeting table
Ukuran: Dia.1050 x H750mm
Ukuran opsional: Dia. 1200 x H750 mm


Detail Produk

Tag produk

Video

mtxx189

mtxx191

Informasi produk

Jeneng: Tripod leg round meeting table
Ukuran: Dia.1050 x H750mm
Ukuran opsional: Dia. 1200 x H750 mm

Tabel tripod:
Desain banget prasaja nanging model mantep;
Biaya sing murah banget kanthi wektu pangiriman sing cepet banget;
Paket KD kanthi manual ilustrasi, kabeh bisa nggawe perakitan;
Meja tipis kanthi sikil pipa persegi sing ramping ndadekake kamar sampeyan luwih wiyar.
Kacang sekrup sing dipasang ing ngisor meja, sikil bisa dadi multi disassembly.

Meja:
Piring meja: Kayu solid, kayu lapis birch, MDF, chipboard
Lumahing: Linoleum, laminate, veneer, melamine

Iki minangka salah sawijining meja sing paling didol saka produksi massal. Luwih saka 50,000pcs menyang macem-macem tujuan.
We nambah Tabel iki kanggo dhuwur mburi nggunakake Forbo linoleum utawa Fenix ​​laminate ing plywood Birch, Gamelan & lumahing alus ndadekake koyo tutul banget nyaman; supper matt nggilap menehi rasa kemewahan lan ndadekake mripatmu santai banget.
Linoleum bebas formaldehida.
Waca informasi babagan Forbo linoleum:
https://www.forbo.com/flooring/en-ca/products/linoleum/furniture-linoleum/bp6lsv#teaser
Waca informasi babagan Fenix ​​laminate:
https://www.fenixforinteriors.com/en/fenixntm

1017

Sampeyan duwe Formica laminate minangka solusi umur dawa sing kuwat, gampang banget kanggo ngresiki.
Melamin ing papan partikel, minangka solusi sing murah banget, sampeyan entuk nilai dhuwur kanggo dhuwit cilik, lan isih bisa nyana kualitas sing apik, wektu panggunaan sing suwe saka produksi kita.
Yen sampeyan pengin nyedhaki alam, kayu padhet kaya awu, oak, walnut, ceri, lan liya-liyane uga kasedhiya. Kanthi noda warna utawa lacquer bening.

Kaki tripod:
Triangle punika construction stabil banget;
Pipa baja kanthi lukisan bubuk.
Werna sikil baja bisa disesuaikan karo kode warna RAL utawa Pantone;
Putaran ndhuwur ing sikil, gampang banget kanggo ngumpul.
3pcs bantalan felt ing ngisor telung sikil kanggo nglindhungi lumahing lantai.

Aplikasi:
Kamar panedhaan cilik
Ruang rapat
restoran
Displayer
Ruang tamu (meja sofa)
Panggonan liyane sing bisa mbayangno

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.
Ajeg mriksa apa kabeh bagean nglumpuk sing nyenyet, lan nguatake maneh yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita