Meja pedestal multi-fungsi kanthi dhasar baja bunder

Katrangan singkat:

NF-T1007
Jeneng: Meja pedestal multi-fungsi kanthi dhasar baja bunder
Ukuran: L700 x W700 x H750 mm
Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
Dia. 700 x H750 mm
L800 x W800 x H750 mm
L650 x W650 x H750 mm
Dia. 600 x H450 mm


Detail Produk

Tag produk

Video

mtxx53

7

6

mtxx56

1007 (2)
1007 (1)

Informasi produk

Jeneng: Meja pedestal multi-fungsi kanthi dhasar baja bunder
Ukuran: L700 x W700 x H750 mm
Ukuran opsional: Dia. 650 x H750 mm
Dia. 700 x H750 mm
L800 x W800 x H750 mm
L650 x W650 x H750 mm
Dia. 600 x H450 mm

Fitur:
Bahan lan ukuran sing beda-beda, sampeyan bisa nyelehake model iki ing meh kabeh panggonan.

Dasar alas:
Dasar alas baja kanthi lapisan bubuk;
Warna bisa ngetutake syarat klien, ora ana watesan MOQ.
Dhuwur dhasar bisa diganti miturut fungsi meja utawa kabutuhan klien;
Dhiameter dhasar bunder bisa disesuaikan miturut fungsi meja utawa kabutuhan klien;
Base bisa diprodhuksi ing wangun bunder utawa kothak karo sudhut bunder.

Meja:
Kayu oak putih Eropa padhet utawa kayu oak putih Amerika kanthi warna sing diwarnai utawa lacquer sing cetha;
Forbo linoleum ing kayu lapis birch utawa MDF, warna saka program Forbo;
Formica laminate ing kayu lapis birch utawa MDF, werna utawa pola saka program Formica;
Chipboard karo lumahing melamin, sampeyan njaluk solusi ekonomi banget kanggo papan.

3pcs bantalan felt ing ngisor dasar bunder, utawa 4pcs bantalan felt ing ngisor dasar kothak, kanggo nglindhungi lumahing lantai.

A Tabel multi-fungsi menehi akeh gagasan beda lan kemungkinan.
Aplikasi:
1. Restoran
2. Warung Kopi
3. Balkon omah
4. Ruang tamu minangka meja sofa utawa meja sisih
5. Kamar hotel
6. Booth tampilan
7. Area tunggu
8.More panggonan sampeyan bisa mbayangno

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.
Ajeg mriksa apa kabeh bagean nglumpuk sing nyenyet, lan nguatake maneh yen perlu.

Layanan & FAQ:

1.Apa sampeyan duwe MOQ kanggo meja iki?
Kanggo pedestal: We duwe werna ireng lan putih ing produksi standar, ora MOQ. Yen sampeyan butuh warna khusus, mung menehi kode warna (saka katalog RAL utawa Pantone), MOQ yaiku 100 set.

2. Apa bisa yen aku pengin tuku warna khusus nanging ora cocog karo 100 set MOQ?
Ya, kita menehi layanan khusus, jumlah sing luwih cilik bakal biaya tambahan kanggo campuran warna lan transportasi. Biaya liyane ora bakal owah.

3. Bisa nggunakake stainless steel kanggo alas meja?
Ya, mesthi.
Stainless steel karo perawatan sikat utawa efek pangilon, kita apik babagan iki.
lumahing Chrome-dilapisi uga bisa.

4. Carane akeh opsi sampeyan duwe kanggo ndhuwur meja?
Desain iki pancen fleksibel, sampeyan duwe 5 pilihan.
1) Kayu padhet kanthi lukisan warna utawa lukisan sing cetha.
2) Plywood karo veneer, linoleum utawa laminate.
3) MDF karo veneer, linoleum utawa laminate.
4) MDF utawa papan partikel karo melamin.
5) Sintered watu utawa marmer.

5. Carane packing?
We offer macem-macem solusi gumantung apa peran sampeyan main ing bisnis.
1) Yen meja iki bakal didol ing toko DIY, paket kabeh-ing-siji minangka pilihan sing apik. Tabel ndhuwur lan pedestal (kalebu 1 piring baja ndhuwur + 1 piring ngisor + 1 kutub babak + hardware instalasi) menyang karton padha, karo honeycomb sudhut, paket kita bisa liwat test gulung.
Iku trep banget, sampeyan ora bakal kantun bagean saka item.
2) Yen perusahaan arep ngumpul kanggo klien ing situs, tabletops, baja ndhuwur / ngisor lan pedestal kanggo dikempalken dhewe. Kanthi cara iki, sampeyan ngirit sawetara papan lan mulane biaya logistik nyuda.
Kabeh kothak warata dimuat ing palet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita