Industri Kabinet Kamar Mandi ing saindenging jagad nganti 2029 - miturut Jinis Material, Aplikasi lan Geografi - ResearchAndMarkets.com

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–Laporan ”Ukuran Pasar Kabinet Kamar Mandi, Panggabungan Pasar, Analisis Aplikasi, Tinjauan Wilayah, Tren Pertumbuhan, Pemain Utama, Strategi lan Prakiraan Kompetitif, 2021 nganti 2029″ wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com.

Worldwide Bathroom Cabinets (2)Worldwide Bathroom Cabinets (1)

Vanity kamar mandi kanthi permukaan akrilik utawa melamin

Kabinet jedhing wis ngalami desain lan kemajuan teknologi sing akeh sajrone sawetara dekade kepungkur sing nyebabake gaya lan remodeling sing apik banget. Iku liwat dasawarsa kepungkur nalika pengamat tren wiwit ngelingi stirrings pisanan Gawan Furnitur ing jedhing. Dina iki, iki minangka praktik standar, kanthi macem-macem perabotan sing apik lan tahan lama ing pasar, digawe khusus kanggo aplikasi jedhing.

Keperluan Kustom ing Proyek-proyek sing bakal teka Meksa Permintaan

Pasar lemari jedhing global ngalami tuwuhing moderat amarga mundhake proyek pangembangan omah, sing nuntut fasilitas rumah tangga sing dhuwur. Panjaluk mundhak kanggo bahan countertop khusus kayata watu rekayasa, watu lava, granit, marmer, lan sapiturute amarga macem-macem pola, keterjangkauan rega lan akuntabilitas produk kasebut ing aplikasi jedhing dijangkepi spur wutah pasar sajrone ramalan. Nanging, rega premium produk kualitas dhuwur, biaya desain dhuwur lan samesthine bakal ngalangi wutah pasar bathi kamar mandi sajrone ramalan. Laporan iki nyakup kabeh aspek kualitatif lan kuantitatif saka pasar kabinet jedhing lan uga nganalisa pengaruh pembalap utama, larangan, tantangan, kesempatan kanggo tuwuhing pasar.

Aplikasi Omah & Kabinet Kayu Dominasi Pendapatan Pasar

Adhedhasar jinis materi, pasar lemari jedhing global dipérang dadi kayu, keramik, logam, kaca lan bahan watu. Ing babagan kontribusi pendapatan, bagean kayu dadi bagean utama pasar kabinet kamar mandi. Iku nyumbang kanggo 41,95% pangsa pasar ing 2020. Ana macem-macem jinis kayu kayata MDF, plywood, utawa chipboard, etc digunakake kanggo construction saka lemari jedhing. Kasedhiya kualitas MDF (Medium-Density Fibreboard) sing luwih apik bakal nambah permintaan kanggo lemari kayu ing mangsa ngarep. Ing babagan kontribusi pendapatan ing antarane wilayah aplikasi, aplikasi omah dadi bagean utama pasar kabinet kamar mandi.

Ekonomi Ngembang Tetep Dadi Tujuan Utama

Ing taun 2020, Asia Pasifik diamati minangka pasar paling gedhe kanggo lemari kamar mandi. Wutah kasebut amarga tuwuhing panjaluk saka ekonomi berkembang kayata China lan India amarga industri real-estate lan fasilitas infrastruktur berkembang ing negara kasebut. Wilayah Asia Pasifik nyumbang 36.22% pangasilan ing taun 2020. Wilayah kasebut samesthine bakal nyekseni tingkat pertumbuhan paling dhuwur 6.4% sajrone ramalan. Amerika Utara minangka wilayah paling gedhe nomer loro ing pasar lemari jedhing global sing nuduhake bathi 26.06% ing taun 2020.

Inisiatif Pemerintah kanggo Nyetop Dampak Covid

Pasar real estate komersial langsung mudhun 29 persen sacara global dadi kira-kira US $ 320 milyar ing separo pisanan ing 2020. Alesan utama musim gugur kalebu kunci perjalanan sing mengaruhi investasi lintas wates. Mulane, rencana penyebaran modal jangka pendek wis ditundha utawa dibatalake. Nanging, ing negara kayata Jepang, Jerman lan Korea Selatan kahanan kasebut tetep positif. Jepang ndhaptar wutah 7% ing babagan investasi YoY. Jerman mbuktekake penurunan mung udakara 1%, dene Korea Selatan mudhun 15%, isih luwih apik tinimbang rata-rata setengah taun pisanan. Nambah inisiatif pamrentah samesthine bakal nyurung pasar. Akeh negara kayata India nawakake paket ekonomi, nambah timeline kanggo ngrampungake proyek konstruksi, potongan repo mbalikke lan liya-liyane wis entuk manfaat kanggo perusahaan real estate.

Pitakonan kunci dijawab ing laporan iki

● Apa ukuran pasar sajarah, saiki lan digambaraken saka pasar kabinèt jedhing global sak periode saka 2019 kanggo 2029?
● Ing CAGR apa pasar global bakal maju sajrone ramalan saka 2021 nganti 2029?
● Apa pengaruh covid 19 marang bathi pasar lan tren pasar?
● Jinis produk endi sing paling dituntut sacara universal, kenapa?
● Apa bagean aplikasi tombol ing kabinèt jedhing global?
● Bahan apa sing nyekseni panjaluk paling dhuwur ing pasar global?
● Napa Asia Pasifik nyekseni wutah pasar sing kuwat?

Topik-topik utama sing dicakup:

Bab 1 Pambuka
Bab 2 Ringkesan Eksekutif
Bab 3 Ringkesan Pasar Kabinet Kamar Mandi Global
3.1 Definisi lan Cakupan Pasar
3.2 Dinamika Pasar
3.2.1 Pembalap
3.2.1.1 Rising kapentingan konsumen ing renovations jedhing lan noto
3.2.1.2 Rising income Disposable samesthine kanggo ngedongkrak panjaluk lemantun jedhing
3.3 Watesan
3.3.1.1 Rega premium produk kualitas apik
3.3.2 Kesempatan
3.3.2.1 Nambah Belanja Konsumen Produk Kamar Mandi Inovatif
3.3.3 Proposisi Investasi Pasar, Miturut Jinis Material
Bab 4 Ukuran Pasar Kabinet Kamar Mandi Global, miturut Jinis Material
Bab 5 Ukuran Pasar Kabinet Kamar Mandi Global, miturut Aplikasi
Bab 6 Pasar Kabinet Kamar Mandi Global, Miturut Geografi
Bab 7 Profil Perusahaan
Kanggo informasi luwih lengkap babagan laporan iki ngunjungi https://www.researchandmarkets.com/r/u131db


Wektu kirim: Sep-08-2021