Laporan Pasar Furnitur Panel AS lan China 2021: Ukuran & Prakiraan kanthi Analisis Dampak COVID-19 nganti 2025 - ResearchAndMarkets.com

18 Agustus 2021 08:45 Wektu Awan Wétan

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–Laporan "Pasar Perabot Panel AS lan China: Ukuran & Prakiraan kanthi Analisis Dampak COVID-19 (2021-2025)" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com.

Laporan iki nyedhiyakake analisis jero pasar perabot panel AS lan China kanthi regane, miturut segmen, kanthi impor, lsp. Laporan kasebut uga menehi analisa rinci babagan pengaruh COVID-19 ing pasar perabot panel.
Furnitur panel minangka kategori furnitur gabungan sing digawe saka panel kayu sing beda-beda sing dipasang karo hardware. Furnitur jinis panel digawe saka bahan mentah kaya MDF utawa papan partikel, kanthi karakteristik kayata rega terjangkau, pelestarian lingkungan, lan multi-pola.

US and China (1)
meja kayu dawa karo sikil wangun conthong

Wis dadi bagean penting saka perabot modern kanthi perbaikan lan arah perabotan saiki. Kauntungan utama saka furnitur panel kalebu rasio pemanfaatan sumber daya sing dhuwur, otomatisasi dhuwur, gampang dipasang, lan dibongkar, uga kinerja struktural sing dhuwur.
Pasar furnitur panel AS lan China tambah akeh sajrone taun 2016-2020 lan unjuran digawe yen pasar bakal mundhak ing patang taun sabanjure yaiku 2021-2025 kanthi luar biasa. Pasar furnitur panel samesthine bakal nambah pengaruh media sosial, nambah penghasilan sing bisa digunakake, nambah penetrasi e-commerce, nambah urbanisasi, nambah kegiatan konstruksi lan macem-macem perabot panel. Nanging, pasar ngadhepi sawetara tantangan kayata kalem ekonomi, volatilitas ing rega bahan mentah lan tingkat penyelesaian sing dhuwur.

US and China (2)

lemari jedhing karo papan partikel & lumahing melamin

Pandemi COVID-19 nduwe pengaruh campuran ing pasar perabot panel AS lan China. Iki kena pengaruh negatif ing pasar mebel panel AS. Furnitur panel China kena pengaruh pandemi ing kuartal kaping 1, nanging stabil sawise ing kuartal sing bakal teka.
Laporan kasebut uga netepake kesempatan utama ing pasar lan negesake faktor-faktor sing bakal nyebabake tuwuhing industri kasebut. Wutah pasar furnitur panel sakabèhé uga wis diramal kanggo periode 2021-2025, kanthi nimbang pola wutah sadurunge, pembalap wutah lan tren saiki lan mbesuk.
Pasar perabot panel AS lan China dipérang dadi akeh pemain pasar utama sing beroperasi ing saindenging jagad. Pemain utama pasar furnitur panel yaiku IKEA, William Sonoma, Hermen Miller, Ashley Furniture Industries lan grup Huisen Household International uga diprofilake karo informasi finansial lan strategi bisnis masing-masing.

Cakupan Perusahaan

● IKEA
● William Sonoma
● Herman Miller
● Ashley Furniture Industries
● Huisen Household International Group

Topik-topik utama sing dicakup:

1. Ringkesan Eksekutif
2. Pambuka
2.1 Produk Kayu: Ringkesan
2.2 Aplikasi Produk Berbasis Kayu
2.3 Furnitur Panel: Ringkesan
2.4 Proses Produksi Furnitur Panel: Ringkesan
2.5 Bahan saka Furnitur Panel
3. Analisis Pasar AS
3.1 Pasar Furnitur Panel AS: Analisis
3.1.1 Pasar Furnitur Panel AS lan China miturut Nilai
3.1.2 Pasar Furnitur Panel AS lan China miturut Segmen (Perumahan lan Komersial)
3.2 Pasar Furnitur AS: Analisis Segmen
3.2.1 Pasar Furnitur Panel Residential AS miturut Nilai
3.2.2 Pasar Furnitur Panel Komersial AS miturut Nilai
3.3 Pasar Furnitur Panel AS: Analisis Impor
3.3.1 Pasar Furnitur Panel Impor AS miturut Nilai
3.3.2 Pasar Furnitur Panel AS Impor miturut Wilayah (Wilayah liyane lan China)
3.3.3 Nilai Impor Furnitur Panel AS saka China
4. Analisis Pasar China
4.1 Pasar Furnitur Panel China: Analisis
4.1.1 Pasar Furnitur Panel China miturut Nilai
4.1.2 Pasar Furnitur Panel China miturut Segmen (Perumahan lan Komersial)
4.2 Pasar Furnitur Panel China: Analisis Segmen
4.2.1 China Residential Panel Furniture Market dening Nilai
4.2.2 Pasar Furnitur Panel Komersial China miturut Nilai
5. Dampak COVID-19
5.1 Dampak COVID-19 ing Pasar Furnitur Panel
5.2 Dampak COVID-19 ing Penjualan Eceran
5.3 Dampak COVID-19 ing Perdagangan
6. Dinamika Pasar
6.1 Pemacu Wutah
6.1.1 Nambah Pengaruh Media Sosial
6.1.2 Tuwuh Penghasilan Disposable
6.1.3 Rising Penetrasi E-Commerce
6.1.4 Tuwuh Urbanisasi
6.1.5 Peningkatan Kegiatan Konstruksi
6.1.6 Versatility saka Furnitur Panel
6.2 Tantangan
6.2.1 Kalem Ekonomi
6.2.2 Volatilitas ing Rega Bahan Baku
6.2.3 Dhuwur Derajat Kompetisi
6.3 Tren Pasar
6.3.1 Pangembangan Teknologi
6.3.2 Partnership antarane pemain utama
7. Lanskap Kompetitif
7.1 Pemain Pasar Furnitur Panel AS lan China: Perbandingan Keuangan
7.2 Pemain Pasar Furnitur Panel AS lan China: Perbandingan Produk
8. Profil Perusahaan
8.1 Ringkesan Bisnis
8.2 Ringkesan Keuangan
8.3 Strategi Bisnis
● IKEA
● William Sonoma
● Herman Miller
● Industri Furnitur
● Huisen Household International Group
Kanggo informasi luwih lengkap babagan laporan iki ngunjungi https://www.researchandmarkets.com/r/e3xzks


Wektu kirim: Sep-08-2021