Kabinet Pangilon

  • Mirror cabinet

    Kabinet pangilon

    NF-C2013
    Nama: Lemari kaca
    Ukuran: L560 x D130 x H660 mm
    Katrangan ringkes: Kabinet pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero
  • Melamine cabinet mirror

    Cermin kabinet melamin

    NF-C2016
    Jeneng: Melamin kabinet mirror
    Ukuran: L510 x D135 x H735 mm
    Katrangan ringkes: Kothak pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero
  • Mini storage cabinet

    Kabinet panyimpenan mini

    NF-C2015
    Jeneng: Lemari panyimpenan mini
    Ukuran: L405 x D135 x H520 mm
    Katrangan ringkes: Kothak pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero
  • Mirror cabinet

    Kabinet pangilon

    NF-C2014
    Nama: Lemari kaca
    Ukuran: L510 x D155 x H760 mm
    Katrangan ringkes: Kabinet pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero