Cermin kabinet melamin

Katrangan singkat:

NF-C2016
Jeneng: Melamin kabinet mirror
Ukuran: L510 x D135 x H735 mm
Katrangan ringkes: Kothak pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero


Detail Produk

Tag produk

Nama: Cermin lemari kayu jati melamin
Ukuran: L510 x D135 x H735 mm
Katrangan ringkes: Kothak pangilon kanthi rak sing bisa diatur ing njero
Rak bisa ing kayu utawa kaca.

katrangan:

Bahan mentahan sertifikat karo CARB P2, EPA lan pabrik karo sertifikasi FSC lan ISO. Iki mesthekake yen sampeyan entuk produk sing ramah lingkungan.

Item sing paling cilik nggedhekake ruang sampeyan. Solusi cerdas mbantu sampeyan njaga barang-barang penting jedhing tetep rapi, teratur lan ora katon ing kabeh kabinet mini.

Item minimalis cocok kanggo kabeh sudhut ing jedhing.
Kanthi 1-2 rak sing bisa diatur ing njero, sampeyan bisa nyimpen peralatan mandi lan njaga kamar jubah sampeyan bebas saka keruwetan. Lawang pangilon ora ana gagang, menehi kabinet katon ramping lan ramping.
Melamin putih kanthi matt, akrilik kinclong dhuwur, utawa permukaan melamin pola kayu minangka pilihan, kanthi piranti sing dipasang ing tembok kanthi gampang muji macem-macem peralatan lan gaya jedhing.

Pengin kothak katon luwih ayu lan lincah? Pasang lampu strip LED ing mburi pangilon.

Kanggo asil sing paling apik, resiki pangilon nggunakake alkohol lan banyu metilasi kanthi rasio 30% roh metilasi lan 70% banyu.
AJA nggunakake Windex utawa produk pembersih kimia sing padha. Aja njupuk banyu ing sisih mburi lan pinggir pangilon amarga bisa uga ana karusakan ing backing perak. Ing wilayah pesisir disaranake ngusap pinggir pangilon sapisan sasi kanggo nyegah uyah sing bisa nyebabake creep perak.

We Yahoo kanggo duwe rega paling apik karo kualitas apik banget.

karakter:
Kabinet sing dipasang ing tembok
Tarik sistem mbukak

Kaluwihan:
Pas kanggo kabeh tembok utawa sudhut
Kemasan lengkap, gratis instalasi

Bahan lan teknologi:
Melamin ing papan partikel, lawang pangilon.

Aplikasi:
kamar mandi
Unit panyimpenan
Koleksi perhiasan ing kamar turu
Panyimpenan obat kanggo kulawarga
Koleksi busana ing jejere meja makan

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Ramah lingkungan:
Gunakake melamin ing papan partikel, kanggo ngurangi kayu nggunakake jumlahe, kanggo nyimpen sumber daya.

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.

001A6606


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita