Meja rapat Pentagon Luxury

Katrangan singkat:

NF-T1022
Jeneng: Meja rapat Pentagon Luxury
Ukuran: L2020 x W1780 x H760 mm
Katrangan singkat: Meja Pentagon kanthi sikil logam salib.
Veneer kayu oak kelas ndhuwur ing plywood birch kanthi lacquer bening matt.


Detail Produk

Tag produk

mtxx207

Pentagone -- bigger table

mtxx208

mtxx209

Informasi produk

Jeneng: Meja rapat Pentagon Luxury
Ukuran: L2020 x W1780 x H760 mm
Katrangan singkat: Meja Pentagon kanthi sikil logam salib.
Veneer kayu oak kelas ndhuwur ing plywood birch kanthi lacquer bening matt.

karakter:
Bentuk & ukuran khusus
Mewah digawe tangan
kothak kabel klebu

Kaluwihan:
Plywood kelas ndhuwur lan veneer kayu oak menehi rasa mulia
veneer Oak ndadekke pangguna kanggo pengalaman kayu ngalangi
Pola kayu ek sing apik
kothak ngumpulake kabel
Paket flat
Déwan gampang

Bahan lan teknologi:
Ndhuwur meja: Plywood kualitas dhuwur kanthi veneer kayu oak sing kandel
Rangka meja: Baja kanthi lapisan ireng, matt.

Aplikasi:
Ruang rapat
Meja karya seni
Meja kerja tim

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.
Ajeg mriksa apa kabeh bagean nglumpuk sing nyenyet, lan nguatake maneh yen perlu.

Layanan & FAQ:
1. Ukurane rada gedhe kanggo kantor kita. Apa sampeyan duwe ukuran sing luwih cilik?
ya wis. Iki ing wangun khusus, kita bisa nyilikake ukuran miturut kabutuhan papan klien.
Kita duwe 2 versi meja Pentagon, tegese model iki bisa pas kanggo ukuran ruangan sing beda-beda, apa wae sing sampeyan duwe ruang persegi utawa persegi panjang.

2. Meja iki cukup gedhe, kepiye carane ngemas?
Iki pitakonan sing apik. A ukuran gedhe lan meja abot, kita duwe kothak pallet kayu kanggo saben ndhuwur meja, lan kothak karton kapisah kanggo sikil.
Sampeyan mbutuhake garpu angkat kanggo mbongkar meja saka wadhah.

3. Apa rega kalebu kothak kabel sikat? Kita bisa uga ora butuh.
Kita bisa menehi rega kalebu utawa ora kalebu kothak kabel sikat iki.
Yen sampeyan ora perlu, tabletop bakal diprodhuksi tanpa kothak-bolongan iki.

4. Pira wong bisa njupuk meja iki bebarengan?
Iki minangka model mewah, ndadékaké patemon menyang atmosfer sing apik. Bisa njupuk 5-7 wong ing wektu sing padha.
Model versi dawa, bisa njupuk 12 wong ing wektu sing padha.
Desainer bakal seneng.

5.Apa MOQ kanggo model iki?
We takon ora MOQ model iki, 1set malah ditrima.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita