Harga murah Unit lemari kamar mandi Floor standing

Katrangan singkat:

NF-C2006
Jeneng: Unit lemari jedhing lantai ngadeg
ukuran:
Unit dhuwur: L340 x D320 x H1580mm
Wastafel wastafel: L765 x D470 x H870mm
Katrangan ringkes: Kabinet ing papan partikel kanthi permukaan pola kayu
Wastafel pinggir tipis


Detail Produk

Tag produk

Jeneng: Unit lemari jedhing lantai ngadeg
ukuran:
Unit dhuwur: L340 x D320 x H1580mm
Wastafel wastafel: L765 x D470 x H870mm
Katrangan ringkes: Kabinet ing papan partikel kanthi permukaan pola kayu
Wastafel pinggir tipis

karakter:
Sistem push-open
Lembut cedhak
Model ngadeg lantai

Kaluwihan:
Lumahing Gamelan, gampang kanggo reresik.
Dirakit packing, gampang kanggo instalasi

Bahan lan teknologi:
Baskom cuci keramik kanthi lemari chipboard

Aplikasi:
kamar mandi
lemari banyu

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Ramah lingkungan:
Gunakake melamin ing papan partikel, kanggo ngurangi kayu nggunakake jumlahe, kanggo nyimpen sumber daya.

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.

001A6559 001A6561 001A6563 001A6565


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita