Pitakonan

wuliu
Apa wektu timbal rata-rata?

Wektu timbal umum kanggo produksi massal yaiku 35-45 dina gumantung saka jumlah lan musim. Kanggo prototipe utawa pesenan sing penting, priksa karo manajer penjualan.

Apa jenis cara pembayaran sampeyan nampa?

T / T utawa L / C minangka cara pembayaran sing paling akeh digunakake, kanthi cara liya hubungi manajer penjualan.

Apa garansi produk?

Furnitur kanggo panggunaan jangka panjang, sampeyan bisa nggunakake meja nganti 10 taun utawa luwih.
Kabinet jedhing umume njamin 2 taun, nanging sampeyan bisa terus nggunakake nganti pirang-pirang taun.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Mesthi wae. Kita nggunakake bahan sing aman lan bisa didaur ulang, biasane karton lan kardus honeycomb, paket kita bisa lulus tes drop-box (post packing).

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Kita bisa nawakake FOB, CIF, utawa pangiriman gratis menyang gudang sampeyan. Rincian liyane mangga priksa karo manajer penjualan.