Lemari klambi melamin sing disesuaikan, lemari klambi, meja laci

Katrangan singkat:

Bahan: Papan partikel 16mm kanthi permukaan melamin super matt
Pintu: Formica laminate
Ukuran: Ukuran khusus minangka syarat


Detail Produk

Tag produk

Wardrobe (14)

Wardrobe (3)

Wardrobe (5)

Wardrobe (8)

Wardrobe (10)

Wardrobe (1)

Wardrobe (4)

Wardrobe (6)

Wardrobe (9)

Wardrobe (13)

Bahan: Papan partikel 16mm kanthi permukaan melamin super matt
Pintu: Formica laminate
Ukuran: Ukuran khusus minangka syarat

karakter:
Rega murah saka produksi massal
Lumahing melamin super matt kanthi pola kayu sing apik, ditutup banget kanggo perasaan veneer nyata.
Permukaan sing kuwat lan dawa urip
Lawang ngusapake Gamelan
Gampang banget kanggo ngresiki.
Pallet loading kanthi dhuwur nggunakake tingkat ruang wadhah

Aplikasi:
kamar turu
ruang tamu
kantor
kamar tamu
Hotel
kantor ngarep

Layanan & FAQ:
1. Apa sampeyan ngirim paket rakitan utawa ngirim KD?
Iku gumantung ing syarat klien lan solusi loading paling apik.
KD (Knock Down) utawa diarani RTA (Siap Nglumpukake) kalebu hardware minangka cara sing biasa banget ing pabrik kita.
Paket sing dirakit kanthi lengkap uga umum.

2. Apa ukuran sampeyan biasane?
Klien kita biasane njaluk saka 500mm nganti 550mm kanggo ambane lemari.
Kanggo dhuwur, saka 2000mm nganti 2800mm minangka kabutuhan klien.

3. Apa sampeyan ngasilake mung bagean saka kabinet, utawa sampeyan bisa ngasilake kabeh set?
We gawé miturut requirement klien.
Biasane kita nyedhiyakake kabeh set, kalebu hardware lan aksesoris.
Sawetara importir profesional utawa pabrik sing nggunakake kita minangka pabrik bantuan, njaluk bagean tartamtu saka cainets.

4.Laci sing dicokot rumit ing instalasi, carane sampeyan bantuan kanggo pangguna pungkasan?
Meja / lemari laci, disaranake ngirim nganggo paket sing wis dirakit. Pangguna pungkasan mung kudu ngemas. Ora bakal njupuk papan loading luwih akeh tinimbang paket KD, nanging ngirit akeh wektu layanan sawise adol klien.
Yen sampeyan butuh paket KD, kita duwe manual instalasi profesional, pangguna pungkasan mung kudu ngetutake langkah demi langkah.

5. Apa sampeyan duwe program warna / pola standar kanggo pilihan utawa bisa milih warna / pola dhewe?
Sampeyan bisa milih saka program standar utawa ngirim warna / pola supaya kita uga berkembang. Werna / pola sing anyar bakal mimpin menyang MOQ saka bahan, cos liyane padha.

6. Apa jaminan sampeyan duwe produk?
Papan partikel kita asale saka alas lan pabrik FSC.
Pabrik kita wis lulus sertifikat kualitas lan manajemen ISO.
Garansi minimal 2 taun lan sampeyan bisa nggunakake nganti pirang-pirang taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita