Displayer rak buku 2 lapis sing mlengkung sing nyaman

Katrangan singkat:

NF-C3001
Jeneng: Tampilan rak buku 2-lapisan sing mlengkung sing nyaman
Ukuran: L1150 x W450 x H810 mm
Katrangan ringkes: Kabinet 2-lapisan kanthi bentuk mlengkung.
Versi Castors kasedhiya.
Melamin putih, abang, oranye, biru kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

jeneng: Displayer rak buku 2 lapis sing mlengkung sing nyaman
ukuran: L1150 x W450 x H810 mm
Katrangan singkat: Kabinet 2-lapisan kanthi bentuk mlengkung.
Versi Castors kasedhiya.
Melamin putih, abang, oranye, biru kasedhiya.

karakter:
Bentuk mlengkung kanggo nyetel wangun sing beda
Dhuwur rak bisa diatur
Kuwat lan awet

1. Bosen banget karo mung lurus / unit kothak? Njupuk wangun mlengkung iki karo. Iku mbangun atmosfer langsung apa wae sing sampeyan gunakake 2 utawa 3 utawa malah 4-5-6-7 unit model iki.
Gunakake bareng karo bangku sing mlengkung, sampeyan nggawe sudhut sing nyenengake kanggo bocah-bocah.
Kurva kursi pelapis sing padha kasedhiya kanggo pilihan sampeyan.

c3001 (3)
c3001 (1)

2. Iku gaya langgeng, bisa diprodhuksi ing macem-macem werna utawa gandum kayu kanggo cocog kabeh gaya sing perlu ing papan.

3.Dekoratif nanging fungsional, rak buku iki krasa nyaman ing pirang-pirang papan, utamane kanggo institusi, TK, SD, toko buku pribadi, kamar bocah, lsp.

4.Lemari buku rampung kayu nawakake cara sing apik kanggo ngatur buku favorit lan barang liyane

5. Luwes, mbukak rak nggampangake kanggo pas lan nampilake item favorit
Dhuwur 2-lapisan pas banget karo dhuwure bocah cilik.

6. Jaminan kualitas: Papan partikel E0 kanthi sertifikat EPA / CARB P2 / CE, bebarengan karo FSC kanggo pabrik sing nyuplai, sertifikat ISO 9001 & 14001 kanggo pabrik produksi, ditambah kanthi ati-ati "priksa potongan pisanan saben langkah lan mriksa pungkasan sadurunge pengepakan", perakitan inspeksi sadurunge packing. Tes gulung (kemasan kirim) mesthi kasedhiya.

7.Versi Castor kasedhiya kanggo opsi, beting ekstra kasedhiya.

8. Dhuwur bisa diowahi miturut syarat klien.

1
L1 Lobby + reading corner + waiting area -01

Kaluwihan:

Dinamis lan fleksibel.
Becik kanggo nemtokake spasi beda.
Modular lan bisa dicampur
Paket flat
Déwan gampang

Bahan lan teknologi:
Chipboard karo melamine, werna utawa pola kayu diganti.

Aplikasi:
Kelas sekolah
Pustaka
kantor
Toko buku

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita