Profil Perusahaan

Pendhiri: Peter Nielsen

Lair lan tuwuh ing Denmark, kabeh Skandinavia lan malah Eropa dadi papan dolanan. Sawise pirang-pirang taun pengalaman ing industri logistik lan industri mesin furnitur, dheweke mutusake kanggo miwiti bisnis dhewe, kanthi barang-barang sanitasi keramik lan produksi mebel. Wiwit taun 2004 ngunjungi China lan pemasok, Pak Nielsen mutusake mindhah produksi ing kene. Pungkasane diwiwiti ing Januari 2006.

Perusahaan Grup:

Wiwit 2006 diwiwiti saka wares sanitary Keramik lan Furnitur jedhing, saiki tutup bisnis Furnitur kayu & logam, kanggo jedhing, kluwarga, kantor, restaurant, toko fashion, olahraga, etc. Service ora mung produksi, nanging uga logistic, kontrol kualitas, lan sumber. kanggo klien. Kita minangka klompok perusahaan sing kalebu wong sing nduweni kualifikasi sing kabeh duwe komitmen kanggo nyedhiyakake kualitas lan inovasi ing kabeh sing ditindakake. Konsistensi, bebarengan karo rega kompetitif produk kita marang pelanggan kita prasetya kita pracaya ing. Kita bakal tansah ndhukung kita pelanggan lelampahan menyang sukses dening terus-terusan nyediakke produk sing meets lan ngluwihi pangarepan. Ora mung supplier, kita partner inovatif.

Pabrik / Produksi:

Bahan: kayu solid, papan partikel, MDF, plywood, besi, baja, alu. lsp.

Permukaan: Veneer, akrilik, laminasi, melamin, vakum PE, krom, pangilon,

lsp.

Perawatan: Lacquer, coating, chrome, lsp.

Produk dikirim menyang Amerika, Eropa, adol barang lan layanan desain dhewe

OEM, ODM uga.

Sertifikat & Kesesuaian:

Rantai Nilai:

Saka ide nganti produk pungkasan.
Saka pabrik menyang situs klien.
We nyedhiyani proses lengkap layanan.

Referensi kasus:

Produksi 1.Customized kanggo Western Academy of Beijing - Salah siji sekolah internasional paling apik ing Beijing.

Referensi kasus:

2. Tabel OEM, lemari kanggo klien merek.

Referensi kasus:

3. Furnitur kanggo toko chain restaurant

Kontak Kami:

Nords Fashion Int'l Trading Co., Ltd.

Kontak: Laura Huang Email: laura@jpnchina.com

Mobile: +86-13811446049