Kasus Buku

  • Cozy curved 2-layer bookcase displayer

    Displayer rak buku 2 lapis sing mlengkung sing nyaman

    NF-C3001
    Jeneng: Tampilan rak buku 2-lapisan sing mlengkung sing nyaman
    Ukuran: L1150 x W450 x H810 mm
    Katrangan ringkes: Kabinet 2-lapisan kanthi bentuk mlengkung.
    Versi Castors kasedhiya.
    Melamin putih, abang, oranye, biru kasedhiya.
  • 5-layer file case unit with or without door

    Unit kasus file 5-lapisan nganggo utawa tanpa lawang

    NF-C3005
    Jeneng: 5-lapisan file case unit karo utawa tanpa lawang
    Ukuran: L 900 x W 450 x H 1960 mm
    Katrangan singkat: Kabinet 5-lapisan nganggo utawa tanpa lawang.
    2 lawang utawa 4 lawang minangka pilihan.
    Ruang super gedhe kanggo panyimpenan.
  • 4-layer file case unit

    4-lapisan file kasus unit

    NF-C3004
    Jeneng: 4-layer file case unit
    Ukuran: L 900 x W 450 x H 1580 mm
    Katrangan singkat: Kabinet 4-lapisan nganggo utawa tanpa lawang.
  • 3-layer book case unit with color doors

    Unit kasus buku 3 lapis kanthi lawang warna

    NF-C3003
    Jeneng: Unit kasus buku 3 lapis kanthi lawang warna.
    Ukuran: L 900 x W 450 x H 1190 mm
    Katrangan singkat: Kabinet 3-lapisan nganggo utawa tanpa lawang.
    Versi Castors kasedhiya.
    Badan melamin putih
    2-3-4 rak kasedhiya
    Kanthi utawa tanpa lawang
  • 2-layer bookcase with color doors

    Rak buku 2 lapis kanthi lawang warna

    NF-C3002
    Jeneng: rak buku 2-lapisan karo lawang werna
    Ukuran: L900 x W450 x H810 mm
    Katrangan singkat: Kabinet 2-lapisan nganggo utawa tanpa lawang.
    Versi Castors kasedhiya.
  • Castor magazine storage unit multi functions

    Unit panyimpenan majalah Castor multi fungsi

    NF-C3006
    Jeneng: Unit panyimpenan majalah Castor multi fungsi
    Ukuran: L840 x W560 x H770 mm
    gambaran Brief: Unit panyimpenan multi.
    Miturut chipboard lan lumahing melamin, awak putih lan Papan sisih warni.
    4 castors, 2 karo break, 2 tanpa, gampang kanggo pindhah menyang sembarang panggonan.
    Kanggo perpustakaan, tampilan buku lan transportasi internal.
    Kanggo ruang kelas, panyimpenan botol banyu, materi diurutake.
    Kanggo kamar bocah, dolanan diurutake.
    Kanggo kamar bocah, dolanan diurutake.