Unit Vanity jedhing akrilik putih kanthi pangilon

Katrangan singkat:

NF-C2012
Jeneng: Unit Vanity Kamar Mandi
ukuran:
Kabinet wastafel: L765 x D470 x H500mm
Pangilon: L750 x H470mm
Katrangan ringkes: Kabinet ing papan partikel kanthi akrilik laminasi
1 laci


Detail Produk

Tag produk

Jeneng: Unit Vanity Kamar Mandi
ukuran:
Kabinet wastafel: L765 x D470 x H500mm
Pangilon: L750 x H470mm
Katrangan ringkes: Kabinet ing papan partikel kanthi akrilik laminasi
1 laci

karakter:
Kabinet sing dipasang ing tembok
Push-pull mbukak sistem
Geser rel cedhak
1 tray ing ngisor panel pangilon

Kaluwihan:
Lumahing Gamelan, gampang kanggo reresik.
Dirakit packing, gampang kanggo instalasi

Bahan lan teknologi:
Baskom cuci keramik karo lemari papan chip

Aplikasi:
kamar mandi
lemari banyu

Sertifikat:
Sertifikat manajemen mutu ISO
Sertifikat lingkungan ISO
Sertifikat FSC Forest

Ramah lingkungan:
Gunakake akrilik ing papan partikel, kanggo ngurangi kayu nggunakake jumlahe, kanggo nyimpen sumber daya.

Pangopènan:
Lap resik nganggo kain lembab.

001A6600 001A6602


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita